Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 czyli tak kalorie okolo 3500 dziennie z tego Weglowodany 55% okolo 1900 kcal = 480 gram Białko 15% okolo 520 kcal = jakies 135 gram tłuszcz 30 % okolo 1050 kcal = jakies 115 gram i to by bylo chyba to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Chyba? Podaj mi Twoją wagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ciekawe jak obliczyłeś to swoje zapotrzebowanie skoro ja sam przy mojej obecnej wadze mam 3120 kcal dziennie (warzę 100kg). Nie wiem skąd je wytrzasnąłeś, ale ono nie jest Twoje. Jak nie traktujesz poważnie tego, że ktoś chce Ci pomóc, to rad? sobie sam. Ten portal jest dla ludzi którzy chcą coś osiągnąć. Nie potrzebujemy tutaj sezonowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 i teraz zamierzam robić masę tylko czekam az mi dynloth odpisze w sprawie treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 obliczlaem kalkulatorem na internecie jak juz cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ale jak Ty chcesz człowieku robić masę skoro nie masz o tym bladego pojęcia? Opisałeś nam swój jadłospis który nazywasz to dietą a gdy Cię spytałem o zapotrzebowanie kaloryczne, to udajesz idiotę, że umiesz to obliczyć i wklejasz tekst z internetu. Czy Ty jesteś poważny? Kavkaz napisał(a): obliczlaem kalkulatorem na internecie jak juz cosPodaj link łaskawco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 http://potreningu.pl/kalkulatory/bmr z tego obliczlaem jak juz cos i tak mi wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Swoją wagę mnożysz x24 (74x24=1776kcal) a potem mnożysz wynik poprzez współczynnik aktywności fizycznej: 1.1-1.2 - mały współczynnik, średnik współczynnik - 1.3-1.4, duży współczynnik - 1.4-1.5 (1776x1.2= 2131kcal). Wynik ko?cowy: 2131 kcal. No i gdzie te Twoje 3500 kcal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 dobra juz wiem dzieki to tamten kalkulator to do dupy jest a nie do liczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 No i co teraz zrobisz jak już znasz swoje zapotrzebowanie? Chcesz masować, ok, ale masz w ogóle o tym pojęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 no wlasnie niewiem jak robic cwiczenia na mase bo w kulturystyce wiem jak a w sw nie bardzo wiem temu wlasnie dynlothowi napisalem w sprawie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nie chodziło mi o ćwiczenia tylko o dietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 wiem 2-3 gram bialka na jeden kg masy ciala 4-6 weglowodanow na 1 kg masy ciala I 1 gram tluszczu na kilogram masy ciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 To mało wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 a co powinienem jeszcze wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Wszystko. Zamiast zadawać durne pytania, to chociaż poczytaj chłopaku. Tutaj opisałem wszystko co musisz robić by przymasować: http://uliczny-trening.pl/forum/viewthread.php?thread_id=591 Powodzonka. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavkaz Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 wiem juz co i jak no to ptzy mojej wadze powinienem sporzywac 140 gram bialka weglowodanow ponad 400 a tluszczy z 70 gram dobrze mowie czy zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Domyśl się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-12- Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Możesz poczytac tutaj o diecie póki na tej stronie nie mamy czegoś w podobie: http://www.kfd.pl/jak-ulozyc-diete-39738.html/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Co Ty mu teraz zrobiłeś z głową. ;d On nie rozróżnia diety od jadłospisu, a Ty mu dajesz do liczenia takie rzeczy. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Nic dodać, nic ująć Mekso. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-12- Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Na moje rozumowanie powinien policzyc swoje zapotrzebowanie, i wlozyc troche wysilku w zrozumienie jak i co powinien rozpisac w diecie. A tam ma poczatek jak zaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A myślisz że co ja mu tłukłem do głowy przez kilka stron w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-12- Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Widziałem, tyle ze Ty nie pokazales mu miejsca gdzie jest to objasnione:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi