Jump to content
Workout Athletes

Co s±dziecie o takiej diecie? :D

Kavkaz
 Share

Recommended Posts

Czyli tak w wtorki środy i czwartki moge jeść o 9 rano 13, 16, i na te dni taka dieta będzie 0 9 rano płatki owsiane z mlekiem, o 13 kanapki z chlebem razowym z szynką i z serem żółtym o 16 własnie się zastanawiam bo niewiem i potem około godziny 17 30 posiłek przed treningowy ryż z pomidorem i po treningu ryż z białym serem i to jest na te 3 dni dieta będzie taka?:D no i w reszte dni podobnie tylko że trening będę robił wcześniej to tam sobie inaczej poukładam tą diete o innych godzinach będe po prostu jadł co sądzicie ? a i co by w te 3 dni o 16 zjeść bo nie mam pojęcia? :D

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dokładnie m4lusz3k, i posiłki z rybą lub porządnym mięsem są najbogatsze np. w białko. Kiedyś miałem tak, że głownie jadłem tylko pierś z kurczaka i takie inne rodzaje mięsa po prostu mnie obrzydzały, ale z czasem dojrzałem do tego i naprawdę co jak co, ale każdy chłop musi jeść mięso jak chce być duży;)

sniadanie platki owsiane+mleko 2sniadanie serek wiejski obiad to co lubisz :D przed treningiem ryz+warzywa po treningu ryz+mieso/ryba+warzywa kolacja twaróg/jajka Myślę że taki coś by wystarczyło. Oblicz sibie zapotrzebowanie na energię , a póżniej ustaw sobie ilość jedzenia tak żeby wszystko się zgadzało :D To co podałem to tylko przykład . Możesz zamienić ryż na makaron czy też kaszę :D Kurczak na rożne rodzaje mięsa czy też rybkę. Ale jeżeli możesz jeść tylko o tych 3 porach w ciągu dnia(serio nie wiem czemu) , no to możesz sobie łączyć posiłki. Możesz poczytać też o diecie IF. Powodzenia :D

Kavkaz, jesteś naćpany czy nie wyspany? Kolejny raz ponawiam pytanie do cholery i już nie zapytam, bo nie mam do Ciebie cierpliwości: Obliczyłeś swoje zapotrzebowanie kaloryczne? Co chcesz osiągnąć dietą? Redukcje czy masówkę? Jeżeli teraz znów nie odpowiesz na moje pytanie a zaczniesz pisać o czymś innym, to nie licz następnym razem na moją pomoc.

Kavkaz napisał(a): Bo chcialem sie dowiedzieć czego mi brakuje w diecie i co mozna dodac do tej diety
To nie jest dieta. Pojmij to w ko?cu człowieku.

Kavkaz napisał(a): nie obliczyłem mojego zapotrzebowania kalorycznego :D
I Ty chcesz zacząć przygodę z SW jak takiej podstawowej rzeczy nie wykonałeś?
Kavkaz napisał(a):postaram sie to obliczyć acz kol-wiek możne nie być łatwo ale dam sobie rade :D
A co trudnego jest w obliczaniu zapotrzebowania kalorycznego? Lepiej napisz, że nie potrafisz tego obliczyć / nie wiesz jak obliczyć. Patrząc na Twoje podejście wydaję mi się, że długiej przygody z SW nie zaliczysz.