chudyni Napisano 17 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witam. Mam na imię Wojtek, mieszkam w Człuchowie. Trenuje 9 lat kajaki. Jestem na 4 roku Akademi Wychowania Fizycznego. Powoli będę ko?czyć swoja przygodę z kajakami no i czas przerzucić się na coś nowego. Myślę ze to mi się spodoba no i poprzez mój staż treningowy będę mógł pomoc innym użytkownikom osiągnąć swój cel. Serdecznie pozdrawiam chudyni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 17 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witamy nowego Kolegę, a co do kajaków to fajna sprawa.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyni Napisano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 fajna sprawa polecam również wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 17 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witaj w ekipie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Siemka. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witaj, to o barki i ramiona nie ma co się martwić. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi