patryk11995 Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 dieta na mase : ¦niadanie - płatki kukurydziane + mix owoców ( banan, jabłko, rodzynki ) II ¦niadanie - tu?czyk z puszki + 100g ryżu Obiad - to co mamusia zrobi Przed treningiem - pół kostki twarogu z rodzynkami + 4 kanapki z serem Po treningu - ryż 100g + 200g kurczaka Kolacja - Jajecznica z 3 białek i jednego żółtka + serek wiejski jesli uwazacie ze mozna cos poprawic, dodac, odjac to smiało moje zapotrzebowanie wysoni 3400kcal po nadwyzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wygląda dobrze. Możesz kombinować, nie trzymać się konkretnego schematu, tylko pamiętaj, żeby każdy posiłek był pełnowartościowy Z czasem nabierzesz wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raci70 Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Myślę ze jest dobrze tylko mógłbyś zmieniać trochę jadłospis bo ci zacznie po pewnym czasie nie smakowac "D Ale mimo to wydaje sie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ile tu kcal i makrosów wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk11995 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 to tylko na 3 miesiące wiec mi nie zbrzydnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Wszystko ładnie pięknie, ale czy obliczyłeś swoje zapotrzebowanie i dodałeś odpowiednią nadwyżkę kaloryczną wraz z obliczonymi makroskładnikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado1104 Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 http://uliczny-trening.pl/forum/viewthread.php?thread_id=856&rowstart=20 w tym temacie opisałem jak liczyć zapotrzebowanie i makrosy, poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 patryk11995, nie przykładaj się tak strasznie do tej diety, to jest wolny sport. Robisz masę, po prostu jedz zdrowo i dużo. Jeśli masz pojęcie które potrawy wpływają dobrze na masę (czyli np. ryż, kurczak, ryby, płatki, sery), to ustal sobie tylko godziny w jakich powinieneś jeść. Następnie mniej więcej pomyśl co byś mógł zjeść o danej porze dnia i jedz więcej niż dotychczas. To jest mój plan na masę i ja tak jem. Kiedyś jadłem bardzo mało, ważyłem 54kg. Ale teraz po prost zacząłem jeść więcej i daje to rezultaty, właśnie dobijam do 70kg. PS. Według mnie na posiłek przedtreningowy powinieś dać więcej żarcia :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk11995 Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 i to ja rozumiem dzieki wielkie pomogles i to duzo poczytam o produktach i potrawach ktore są dobre na mase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Tetezz, każdy organizm jest inny. Patryk, tak czy inaczej musisz patrzeć się na to jak Twój organizm się zachowuje. Jak przymasować opisałem w dziale "odżywianie" w temacie "masa" - poczytaj a dowiesz się wszystkiego, bo z tego co widzę, to wolisz zadawać milion pyta? zamiast poczytać i samemu się dowiedzieć na dany temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi