Kapitan Pow3r Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Jak na razie ten temat będzie tutaj a w przyszłości przeniesiony do nowego ,odpowiedniego działu Nazwa : Olimp Kreatyna Monohydrat 1250 Obserwacje : 72kg 10 grudnia - Początek Cyklu. 74kg 19 grudnia 75kg 22 grudnia 76kg 24 grudnia 77kg 5 stycznia 79kg 8 stycznia - Największa zanotowana waga. 76kg 18 stycznia - Koniec cyklu. Dawkowanie : Pierwsze 2 tyg. 2 x 5g tj. -Zaraz po obudzeniu się , na pusty żołądek - 5g. -Po treningu - 5g. Reszta cyklu 1 x 5g. -Po treningu - 5g. Wnioski : Dość znaczny wzrost siły - 30% ~ zaobserwowane na : Wyciskanie na klatkę : +25kg Martwy ciąg: + 15kg Przysiad: +30kg Dip: +13kg Podciągniecie podchwytem: + 10kg Rady : -2 litry wody dziennie to absolutne minimum. -Nie pić alkoholu. -Tłuszcze utrudniają wchłanianie kreatyny więc starałem się je ograniczać. -Zawsze tuż po spożyciu kreatyny zjeść coś słodkiego / wypić . Podsumowanie : Jak widać z obserwacji waga zaczęła spadać i została na aktualnej więc stwierdziłem że moje ciało ma racje i postanowiłem zrobić przerwę przed kolejnym cyklem który zacznę 17 Luty Był to mój pierwszy suplement jaki kiedykolwiek brałem. //jak coś sobie przypomnę to napiszę edytuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Bardzo ładnie opisane, graty dla Ciebie, że tak wszystko notowałeś i byłeś bardzo szczegółowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Monkey Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Oczywiście na diecie. Mozna osiągnąć takie efekty bez diety? Brales tylko kreatyne czy cos jeszcze? Zazdroszcze Ci tego wzrostu siły :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcio1234562 Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 przypomniala mi sie 1 przygoda z kreatyna :D jesli moge ci doradzic to na 2 cykl dawaj c2 + cm3 + amino c2 jest zaje.. mocna przedtreningowka najlepiej kawy juz do tego nie pic cykl opiera sie glownie na sile i regeneracji ale na pewno zlapiesz kilka kg suchej masy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Pow3r Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 Diety w sumie brak , po 1 dniu jak miałem zjeść 4k kalorii to się poddałem i po prostu jak zwykle jadłem tyle ile mogłem dziemnie, głównie węglowodany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 No to ładnie poleciałes. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Monkey Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Pow3r, jaką kreatynę konkretnie byś polecił na siłę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Monkey Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 http://www.muscular.pl/kreatyna/52-activlab-creatine-beta-alanine-300g-.html - monohydrat + beta alanina. Co myślisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts