Administrator Dynloth Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Powiedzmy. ;p Bo widać w pewnych momentach jak uderza napastnika 20cm od twarzy i leży. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 3 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 haha albo jak odlatują nawet jak ich nie dotknie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ale jak taką bombę niechcący dostanie, to oj... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 4 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 to już poleci bez udawania ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 4 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 8 miesięcy samoobrona ;D 2 lata domowego boksu ;DDD 1 rok domowego MMA ;DDD No i to by było chyba na tyle ;dd xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Hehe, ja zapomniałem o samoobronie. ;D Rafał, po co Tu ćwiczysz? I tal się umiesz dobrze bić. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 W takim razie ja mam za sobą 3 miesiące treningów UFC na Xboxie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Haha dzięki ;d ćwiczyć też trzeba z większym stażem zawsze lepiej hehe i kondycja lepsza , ;d Miałem Ci pisać a gdzie samoobrona haha ZDZ <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gdyby nie ta SO w szkole, to jej. ;D Nie umiałbym prostego zadać. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Samoobronę macie w szkole. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Haha dokładnie ;d Po SO jesteśmy teraz przecinaki normalnie , nie ma z nami żartów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No to ja do Was nic nie mam, jakby co. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hah, coś Ty.. Swoich nie tykamy. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dokładnie ! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A po za sztukami walki ;p 2 lata bieganie w UKS Technik RADOM od 2010 siatkówka do dziś ;D PRYMUS WOLANóW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 I efekty są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Hehe dzięki ;] Czasem chciało by się do tego wrócić...dobre czasy były...ale człowiek z wiekiem się zmienia i pragnie czegoś innego... Dziś wolę siłownia i Street Workout !!! ;D Ogólnie konkretny sport ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Street Workout.. To jest to! Sport dla twardzieli. ;] A z tym, że człowiek się zmienia, to zgadzam się w 100%. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dokładnie sport twardzieli ! ;] My właśnie się zmieniamy wyrośliśmy z bawienia się zabawkami teraz potrzebujemy konkretnego zastrzyku adrenaliny ;;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A że szykuje się konkretna ekipa, to może być super. ;] Street Workout + elementy Akro i wyjdzie Nam coś pięknego. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 7 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 We? mnie nie podniecaj ;D Hahahah ;d Bo za raz bd musiał złapać za drążek a pó?niej pójść poskakać ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A łap, ja już parę ćwicze? zrobiłem i zaraz jadę dalej. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Hehe Jedziemy jedziemy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Skoro temat o trenowaniu, to mogę zapytać. Jakie są wasze ulubione partie mięśni do ćwicze?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Hmmm pow Ci że każdy jeden mięsie? ;]]] Lubię pompę czuć na całym ciele ;d A najbardziej lubię mieć zakwasy w tedy wiem że mimo przyzwyczajenia mięśni do dużego wysiłku i tak czuć że boli , a jak coś boli to jeszcze wiem że żyje , pamiętajcie - JAK BOLI TO RO¦NIE POWTARZAJ TAK RADO¦NIE GDY MASZ ZAKWASY TO ZNAK NADEJ¦CIA MASY ;DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi