Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Czysta prawda. ;] Ja tam najbardziej lubię ćwiczyć ramiona i plecy. ;] Rafał dobrze gadać, polać mu... Napoju proteinowego. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Haha dzięki ;p No ewentualnie może być szejk białkowy ;d No no ramiona i plecy się zarąbiście ćwiczy ;] Ja szczerze strasznie dużo cisnę klatę bo mam bardzo słabą tendencję i geny do robienia jej ;/// w porównaniu do bica czy innej partii i trochę się boje żeby nie wyglądać niewymiarowo ;/ "niesymetrycznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja mam ten sam problem Bracie. Mi to plecki ładnie rosną, a z resztą gorzej. ;d Ale My to i tak dobrze wyglądamy w porównaniu do tych co nie ćwiczą nóg i reszty, a naginają oporowo bice. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Hehe Brat bli?niak to Brat bli?niak jednak ;d Dokładnie na takich to aż się z bólem...i ich wymówki że ich nogi bolą problemy z kolanami itp...aż uszy więdną...ja mam problemy małe z plecami a i tak je cisnę ;] trzeba zacisnąć zęby i napierniczać ! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dokładnie. Nie ma, że boli. Ludzie bez nóg są i ćwiczą. To zakładaj pas, ko?ska maść i jazda. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 8 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Właśnie muszę ćwiczyć plecy podajże metodą BODY BULDING że małymi ciężarami pompę robić bo nie mam pasa , a ko?ską smaruję się jak wlanie boli ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A pas to kosztuje z kilka dyszek, chyba nie? Ni możesz sobie kupić? Lepiej będziesz miał. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No tak tak 3/4x10 dyszki :D Właśnie sobie muszę zakupić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A wracając do ramienia, to super, jak rękaw jest obcisły z powodu dużej łapki. ;] A z pasem lepiej, bo w razie przesady, to można sobie krzywdę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No no zarąbiście jak się nie mieści ;d No dokładnie o krzywdę bardzo szybko :D Dlatego ja ćwiczę dużo mniejszymi ciężarami a więcej powtórze? bo się trochę dygam żeby sobie naprawdę czegoś nie zrobić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 I bardzo dobrze, bo lepiej mniej urosnąć, ale być zdrowym. ;] Bo z problemem kręgosłupa, to się już nie poćwiczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No tak tak , wszystko może być skreślone na raz , ale jak już pas bd to od razu jak najcięższy ciężar ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A jak według Was lepiej ćwiczyć? Duży ciężar, mniejsze serie, czy lżejszy ciężar więcej serii? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hehe to pow Ci trzeba dużo ćwiczyć i zapoznać się ze swoim ciałem i zobaczyć co daną partię najbardziej pompuje ;] Ja ogólnie lubię zakładać duże ciężary ale robię pompę też małymi żeby się dobić na pysk ;d i spompować ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No, ale w sumie możne też i tak, że ćwiczysz z dużym ciężarem a na koniec lekkim, żeby więcej zrobić powtórze?. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No no o to właśnie mi chodzi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A może teraz pogadajmy o tym, co byście chcieli trenować. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hmmmmm tak ogólnie ? ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nom. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Hmmmmm Siatkówkę w RCS-Czarni Radom MMA - German lub gdzieś indziej Akro I dużo dużo innych ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja to bym chciał ćwiczyć to Muay Thai, ale zastanawiam się, czy nie wziąć się bardziej za siłkę. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 10 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Oooo no no i Muay Thai też zajebiste ;d Hehe we? jak Ty jeszcze bd ćwiczyć Muay Tai to USA wynajmie Cię jako maszynę do zabijania ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Haha coś Ty. ;d Na razie to się muszę ogarnąć, bo dla mnie kobieta jest ważniejsza. A poza tym bardziej wolę siłkę i street workout. ;> A nasza kochana szkoła dojebała z tym planem i nie wyrabiałbym się czasowo na treningi. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 10 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Haha no mówię Ci . No wiadomo i za to nie płacisz nie licząc diety i ćwiczysz pod swoją godzinę , no ta szkoła to już mnie wkurwia strasznie ;/ a ten plan to już wgl CO TO KUR** JEST ! ;d xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 I zmieniają ten plan co chwile. ;d Porąbana szkoła. A i jadę na zawody z akrobatyki. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi