Kapitan Pow3r Napisano 19 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Co to jest ? Odżywki przedtreningowe to idealna propozycja dla sportowców, którzy o swoją sylwetkę chcą dbać na każdym etapie. O stymulowanie procesów budowy mięśnie należy zadbać nie tylko w trakcie ćwicze?, ale i przed ich rozpoczęciem. Dzięki odżywkom dostarczasz organizmowi niezbędnych składników budulcowych oraz reduktorów tkanki tłuszczowej. Stanowią doskonałe ?ródło energii, niezbędnej podczas wyczerpujących treningów. W naszej ofercie znajdziesz najlepsze odżywki przedtreningowe, dzięki którym osiągniesz jeszcze lepsze rezultaty. Działanie: -Wywołuje silną "pompę mięśniową". -Zwiększa eksplozywną moc mięśni. -Powoduje wzrost anaerobowej wytrzymałości mięśniowej. -Mocno pobudza i przygotowuje organizm do ekstremalnie ciężkiego wysiłku. Produkty polecane przeze mnie: http://www.bcaa.pl/trec/s-a-w-saw-120kaps-2135.html http://www.bcaa.pl/fitness-authority/xtreme-napalm-pre-contest-500g-2321.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianQQ Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Jak cos to polecam S.A.W firmy Trec`a. Naprawde dobra przedreningowka, skutków ubocznych nie odczuwam :3 . polecam 2 miarki (10g) wieksze to naprawde mocny power. 15 g nie przekraczać dziennie. Smak dobry jak na tego typu odżywke. kosztuje raczej do 70 zl :D Dobrze laczyc z aminokwasami bo kreatyny zawiera Polecam.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nie miałem jakby motywacji żeby napisać ten temat jak narazie ale na dniach powinienem uzupełnić Dzięki za opinię, znajomi z siłowni również bardzo chwalą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Natomiast ja mam inną opinię o SAWie. ;p Słyszałem, że cena mówi sama za siebie. Sam nie testowałem, ale mówię co słyszałem. Ja mogę polecić te przedtreningówki: 1. MaxiForce - 210zł, trochę za bardzo pompuje, przez co można nie dokończyć ćwicze?, w smaku jest najgorszym suplem jaki stosowałem, ostro kopie. 2. BetaKret - 140zł, zero dodatkowej pompy, podwójna siła w smaku jak Carbo, czyli pyszne, idealne do Street Workoutu. 3. ShowTime - 160zł, mało dodatkowej pompy, podwójna siła, smak raczej średni, po 10 minutach czuć mrowienie w żyłach, bardzo dobrze nadaje się do SWtu. Wszystkie 3 testowałem i jestem zadowolony z nich, stosowałem też inne, ale tamte były dużo słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi