tango-down Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Cześć, nazywam się Mikołaj, mam 17 lat, mieszkam w Gorzowie. Interesuję się motoryzacją, jeżdżę na motocyklu. Postanowiłem zmienić coś ze swoim ciałem, nikt za mnie tego nie zrobi :D Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witaj ;D jak przeczytałem Twój nick, to przypomniało mi się Call of Duty 4 ;D Powodzenia w treningu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witamy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witaj! Czym śmigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango-down Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Narazie yamahą ybr 125. To tak oficjalnie, nieoficjalnie to sześćsetą kumpla :D @Turkles, taki był zamiar haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nie boisz się takim potworem je?dzić? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango-down Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No trochę boje dlatego nie odwijam manetki do ko?ca. Zdaje sobie sprawę z takiego ogromu mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 26 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares11 Napisano 3 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Witaj , powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi