Kapel Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Hej, mam na imie Mariusz, studiuje ratownictwo medyczne w Nyse mam 21 lat. Od jakiegoś czasu zacząłem treningi "w plenerze" i lubie sporty siłowe stąd moje zainteresowanie Street Workout. Jako wisienka na torcie umieszcze taki mały motivation movie Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Wszyscy lubimy sporty siłowe, dlatego tu jesteśmy Witamy w ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 No siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witamy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Siema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi