Karolajna Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Witam wszystkim ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Witaj ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Siemanko ? opowiedz coś o sobie, co trenujesz i ile? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 No hej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolajna Napisano 11 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 W dniu 17.02.2021 o 14:18, Quake napisał: Siemanko ? opowiedz coś o sobie, co trenujesz i ile? ? Hej trenuje pole dance od 3 lat czasami dla odmiany aerial silk aerial hoop i streaching.na codzień pracuje i zajmuje się domem hmm nie jestem typem kanapowca lubię wyzwania.jestem raczej osobą towarzyską i wesoła ?gadała że mnie też 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolBike Napisano 12 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 No to będzie z kim gadać :D Który ze sportów przez Ciebie wymienionych podoba Ci się najbardziej? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi