NieOgarniam Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam wszystkich, Mam problem z masa mojego ciała. Mam 16 lat, ważę 55kg i mam 175 cm wzrostu. Nie chodzi mi o dietę, przeczytałem dużo na ten temat i wiem,że diety takowej sobie nie zrobię, za to staram się jeść dużo. Chodzi mi o to czy w ogóle warto w moim przypadku trenować SW. Chce trenować i wiem jak trenować. Rozchodzi mi się o to, czy z postępem w treningu ten pokarm zacznie się lepiej przyjmować, a ja będe rosnąć w siłę . A postępy np. W ilości są w pompkach czy też w podciągnięciach, w zakresie ruchu również, jeśli chodzi o wznosy nóg. Zawsze miałem problem z niedoborem masy ciała, bardzo mnie to denerwowało , zawsze ogrniczało. Napiszcie mi jakieś rady,szczerze mówiąc nie zależnie od wszystkiego ja i tak bedę trenować, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 a kto powiedzial ze nie zrobisz? http://uliczny-trening.pl/forum/viewthread.php?thread_id=591 skoro chcesz wiedziec czy warto a i tak bedziesz trenowal to po co meczyc klawiature odpowiedziami:)poprostu cwicz i juz:)poczytaj nt diety,bylo kilka obszernych tematow,wiekszosc ludzi na forum to tez ekto i napewno beda chetnie sie dzielic doswiadczeniem. postepy...zaczniesz cwiczyc a beda napewno,mniejsze lub wieksze ale beda.powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 NieOgarniam napisał(a): za to staram się jeść dużo.Mam nadzieję, że też zdrowo. Nie sztuką jest dużo jeść. NieOgarniam napisał(a): Chodzi mi o to czy w ogóle warto w moim przypadku trenować SW.Warto. NieOgarniam napisał(a): Rozchodzi mi się o to, czy z postępem w treningu ten pokarm zacznie się lepiej przyjmować, a ja będe rosnąć w siłę.A co takiego jesz? Jak wygląda Twój dzie?? Bez tej informacji nie będę mógł Ci pomóc. NieOgarniam napisał(a): Napiszcie mi jakieś rady,szczerze mówiąc nie zależnie od wszystkiego ja i tak bedę trenować, z góry dzięki.Dieta na dodatnim bilansie kalorycznym + odpowiedni trening. Na początek zwykły trening przygotowawczy do SW a potem trening właściwy SW z obciążeniami jeżeli chcesz przymasować. Chodzi o to, że przy większych ciężarach nasze ciało jest zmuszone do wyrobienia większej masy ciała by podołać temu ciężarowi. Jak masz jeszcze jakieś pytania, to pisz śmiało - pomożemy! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Kolega poruszył chyba wszystko, co na początku powinieneś wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jedz ile da radę i trenuj ostro , mi pomogło. Sam zaczynałem od 60kg/180cm wzrostu i bez zadnej diety, tylko jedząc ile dało radę dobiłem te 10-12kg a potem to już przestało iść to była pora zainwestować trochę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi