SpoxikPL Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Siemano mam 13 lat i mieszkam w Biłgoraju :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witaj. Aż musiałam sprawdzić tą miejscowość w Google, bo jakoś tak 'niepolsko' mi wyglądała, ale się myliłam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoxikPL Napisano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dlaczego nie mogę utworzyć tematu w Plany Treningowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Siema, macie tam w Biłgoraju bardzo mocnego zawodnika , Marszal'a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Bo na razie jest chwilowa przerwa w tworzeniu planów, niebawem ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witaj, już tworzymy plany. ;p Więcej informacji tu: http://uliczny-trening.pl/forum/viewthread.php?forum_id=36&thread_id=1379&pid=24229#post_24229 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi