Owner Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nazwa : Olimp Carbonox (Posiadam 3 paki w smakach: lemon, apple, orange. Obserwacje : Carbo jak carbo, idealne gdy wieczorkiem nie mamy już jak dopełnić węgli Dawkowanie : Zależne od potrzeb, ale najczęściej 100g. Wnioski : Dobra jakość do ceny. Orange szybko mi się przejadł Dlatego polecam kupić 2 paki różnych smaków i wtedy mamy pewność, że możemy zamieniać smaki Podsumowanie : Polecam, szczególnie jeśli ktoś ma sklep Olimp'u tak jak ja u siebie w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Pozazdrościć sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 No ;D W środku same suple od góry do dołu, jakieś sprzęty mniejsze, gadżety itp Orange jest sko?czony wreszcie, bardzo mi nie przypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 U mnie jest Dealer Suplementów -Atleta Radom i tam są suple ze wszystkich firm. Też miałem okazję przetestować Carbo tej firmy. Smaki jakie stosowałem: ananas, truskawka, grapefruit. Najlepszy truskawka, bo pozostałe dziwnie smakowały w połączeniu jeszcze z kreatyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Ja tam poleciałem w cytrusy mniej więcej i powiem tak. Przejadają się szybko, bynajmniej mi i szczerze poleciłbym też truskawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi