dawidov89 Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Czesc. Witam wszystkich. Jestem Dawid, chciałbym zaczac przygode z SW. Kiedyś chodziłem na siłownię, jednak ta nie dawała mi efektów takich jakich chciałbym. Postanowiłem że przerzucę się na coś innego. Czy mógłby ktoś doradzic z doborem planu? Ważę 76kg przy 176 cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 witamy w ekipie:) do planu sa 3 drogi:) 1 ktos z kolegow robi ci plan i bierze za ciebie odpowiedzialnosc i zostaje twoim mentorem,daje ci rady etc etc 2 jestes wprawny na tyle by samemu cos sklecic z tych planow ktore znajdziesz na forum 3 opcja najodpowiedniejsza-http://uliczny-trening.pl/forum/viewthread.php?thread_id=1379 i masz plan jak od najlepszego krawca-tylko dla twoich potrzeb i oczekiwan z pelna pomoca merytoryczna. cwiczyc trzeba wybor jest twoj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 SIemano:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi