Endriu Napisano 14 Stycznia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Jak waszym zdaniem jest z piciem alkoholu i progresem? Część osób uważa że to tylko cofanie się, a inni że w niczym nie przeszkadza, jak wy uważacie? Mowa tu o piciu w dni treningowe jak i w dni wolne od treningu. Jeśli ktoś zauważył jakąś różnicę lub ma wytłumaczenie poparte badaniami, chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 14 Stycznia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Osobiście rzadko pije alkohol ale jeśli już się to zdarza to muszę się liczyć z tym, że powrót do formy trochę potrwa (nie mówię tu rzecz jasna o jednym browarze tylko grubszych rzeczach). Trenuje sama statykę i dynamikę i powrót do formy zajmuje mi jakies 3 a nawet 5 dni. Nie wiem jak jest z bazą czy utrzymywaniem sylwetki ale myśle, że i tak to się zawsze negatywnie przekłada NA WSZYSTKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 14 Stycznia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Może ja się wypowiem. Trenowałem 4/5 razy w tygodniu i weekend wypadła mi jakaś impreza na której piłem dużo. W poniedziałek wracałem na drążki a siła stała w miejscu, nie spadała. Natomiast czułem spadek wydolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolBike Napisano 14 Stycznia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Wg mnie jest to proste, alkohol musi zostać rozłożony w organizmie, a to obniża jego potencjał i człowiek czasowo ma mniejsze możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 14 Stycznia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Miałem okres gdzie piłem raz w tygodniu, potem raz na dwa tygodnie potem raz w miesiącu I teraz okazjonalnie pije. Najwięcej progresu oczywiście mam teraz, ale czasem dziabne co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiavonee Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Na drugi dzień po piciu to tak woda ze mnie wychodzi na treningu że głowa mała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi