Fighter Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Siema! Mam na imię Michał mam 17lat. Mam zamiar zacząć ćwiczyć kalistenike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 siema,powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freyah Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Hej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Siemanko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi