ambush Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 czesc wszystkim. mam na imie Przemek i mam 33 lata. aktualnie pierdze w stolek ze tak powiem; zona dzieci itd. kiedyś zawsze towarzyszyła mi jakas aktywność i ostatnio koleżka zaciekawił mnie street workoutem. postanowiłem zacząc coiś robić. mam nadzieję ze ten portal i Wasze towarzystwo mnie zdopinguje. pozdrawiam p.s. od czego by tu zacząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Siemanko :-) co do pytan to zajrzyj do dzialu info/pytania i tam wal co nie wiesz, zajrzyj do FAQ tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 witamy serdecznie:)zacznij od przejrzenia forum,pytania nasuna sie same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freyah Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 siemaneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Siema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 siema : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foreverryoung1 Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi