Siwa Posted May 13, 2014 Report Share Posted May 13, 2014 Jeśli od razu na początku redukcji dałeś taki deficyt to się nie dziw, że nie działa, bo to dla organizmu szok. Broni się jak może, żeby nie chudnąć. Kcal zmniejsza się najpierw o 100. Więc żeby się teraz wyregulował musisz dać mu czas i jeść normalnie :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keidran Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 Ku?wa :/ mcfinn - a tego zdania nie rozumiem "tygodniowo mozna miec do 3500kcali" @edit Wybaczcie, ?le obliczyłem kalorie i deficyt... (czułem, że coś nie tak, gdyż nie głoduję :D) Przyjmowane kalorie to około (+/- 100) 2100 kcal + trening siłowy 3x w tygodniu i tabata 2x w tygodniu. Więc deficyt wynosi około 300-400 kcal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamba Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Mcfinn mial pewnie na mysli ze na tydzien moze byc odrzuconych 3,5k kcal co daje mase wynoszaca mniej wiecej pol kilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcfinn Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 dokladnie.tygodniowa strata ktorej organizm nie zauwaza to 0.5 kg a ta masa przeklada sie na 3500 kcali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateoo8989 Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 a ja mam 189cm i ważę 84kg i chciałbym troche schudnąć, co zrobić? biegam ćwicze i w ogóle, ale brzuch brrr... wiem że z całego ciała zejdzie.. no ale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts