Siwa Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Jeśli od razu na początku redukcji dałeś taki deficyt to się nie dziw, że nie działa, bo to dla organizmu szok. Broni się jak może, żeby nie chudnąć. Kcal zmniejsza się najpierw o 100. Więc żeby się teraz wyregulował musisz dać mu czas i jeść normalnie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keidran Napisano 14 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ku?wa :/ mcfinn - a tego zdania nie rozumiem "tygodniowo mozna miec do 3500kcali" @edit Wybaczcie, ?le obliczyłem kalorie i deficyt... (czułem, że coś nie tak, gdyż nie głoduję :D) Przyjmowane kalorie to około (+/- 100) 2100 kcal + trening siłowy 3x w tygodniu i tabata 2x w tygodniu. Więc deficyt wynosi około 300-400 kcal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 14 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Mcfinn mial pewnie na mysli ze na tydzien moze byc odrzuconych 3,5k kcal co daje mase wynoszaca mniej wiecej pol kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 14 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 dokladnie.tygodniowa strata ktorej organizm nie zauwaza to 0.5 kg a ta masa przeklada sie na 3500 kcali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoo8989 Napisano 28 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 a ja mam 189cm i ważę 84kg i chciałbym troche schudnąć, co zrobić? biegam ćwicze i w ogóle, ale brzuch brrr... wiem że z całego ciała zejdzie.. no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi