Cichy Napisano 20 Lipca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 Hej ostatnio po bieganiu poczułem ból w lewym kolanie z lewej strony w tym miejscu gdzie kolano się zgina.Jest to po zewnętrznej stronie kolana.Dodam jeszcze że jak roluje to boli mnie udo. Ogólnie nie wiem co mi jest. Jakby ktoś mógłby mi pomóc bardzo proszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lipca 2022 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Spięto udo możesz mieć od słabej rozgrzewki i rozciągania po treningu. Ja miałem to samo z łydkami. Co do kolana to ciężko stwierdzić. Miałeś kiedyś z nim problemy jakieś? Ból wystąpił podczas biegania, czy na drugi dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Lipca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Cały czas Cie boli czy tylko podczas chodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi