zelq Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witajcie, choć pewnie większość już widziała wyczyny tego łepka z ukrainy, chciałbym usłyszeć waszą opinię. Co o nim i innych ludziach robiących takie rzeczy myślicie, głupota czy raczej nadzwyczajna odwaga i uzależnienie od adrenaliny ? Poniżej parę video - mój ulubiony :D https://www.youtube.com/watch?v=XHJ_UP4CahU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Bardzo cienka linia między głupota a odwagą. Ale to fakt trzeba mieć mega odwagę żeby coś takiego zrobić a zarazem mega głupota bo jeden tylko błąd i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 I to i to. Zawsze znajdzie się jakiś pajac, co mu adrenaliny mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek702 Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Mi to aż ciary przechodzą jak to widzę. Ja się dziwię że go wiatr nie zabrał , przecież na takiej wysokości to mega wiatr jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Prawda, a oni jeszcze potrafią na tych masztach ustać na rękach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Wystarczy zwykły skurcz, żeby stracić możliwość życia. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi