kowal108 Napisano 1 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, mam 17 lat trenuje od kilku miesiecy kulturystyke, teraz chcialbym polaczyc ja z SW, zobaczymy jakie beda tego efekty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 No witaj. Ja też łączyłem SW i siłkę, ale zdecydowanie bardziej podoba mi się SW, ale to już zależy od gustu. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal108 Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Od wrzesnia jak sie uda to planuje polaczyc SW z K1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witaj, to jesteś 3 osobąl, która łączy sztuki walki ze SW. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi