gizmo Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 pytanie o czapki z daszkiem - nosicie je z hologramem czy bez? skąd w ogóle taka moda zeby nosić je z? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ja osobiście nie noszę czapki ale podejrzewam że to jak każda modą przychodzi nie wiadomo skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Z USA, nyggusy zaczęły tak nosić, zobacz sobie na stare klipy małpiohiphopowe :>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ja tam nosze wlosy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Napisano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 mam czapke z ebanity i ani mi sie widzi zeby odklejac hologram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Hehe no ja też wlosy dodatkowo na wlosach żel nosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lipca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Z tego co ja widzę to większość chodzi z. Być może dlatego, że fajnie świeci i dzięki niej można określić ile może już mieć czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi