szklanek23 Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Dzisiaj zobaczyłem na tablicy ogłoszeñ, że jest możliwość finansowa, aby stworzyć plac do street workoutu:). Jest tylko jeden problem. Otóż, czy niecałe 10tys. złotych wystarczy na stworzenie takiego placu? Pilnie potrzebuje informacji, albo chociaż pomocnych linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedenSzescTrzy Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Moim zdaniem tak , starczy na podstawy , drazki porecze ,lawki na df ,jakies drabinki , takie nabradziej slawne podstawy , http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 10 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Oby;). Wczoraj znalazłem plac za 11 tysi, więc może wioska dosałaby dofinansowanie od gminy, albo z funduszu pomocy dla alkoholizmu... Udało mi się przekonać już z 15 osób:). A przeciętnie na zebrania chodzi po 10. Jeszcze jutro przejdę się po wiosce i przekonam moich rówieśników. Czuje, że ten projekt przejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedenSzescTrzy Napisano 10 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Troche wiary i dzie git xd. Powodzonka , da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 ¯eby miasto się zgodziło na projekt to musi być on z atestami. A to dodatkowo kosztuje co automatycznie sprawia, że mniej kasy zostaje na sam plac. Firmy, które robią te place z atestem mają oczywiście też drogie place. Wiem troche na ten temat ponieważ walczyłam o plac w swoim mieście oraz dowiadywałam się jeszcze w Urzędzie w innym mieście jakie wymagania trzeba spełnić, żeby u nich powstał plac. A każde miasto ma troszeczke inne warunki, które trzeba spełnić, żeby taki plac powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 11 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Dzięki;). Jeśli się uda, a wiem, że tak będzie, to już teraz zapraszam wszystkich szanownych graczy do odwiedzin placu;).Będę na bieżąco informował, jak mi idzie i co się dzieje:). Szkoda tylko, że najwcześniej powstanie w przyszłym roku, ale na najlepsze warto poczekać i się podszkolić na tym co mam;). Na razie mam podać urządzenia, a o firmę z atestem będzie się urząd potem martwił, jak to mi mama sołtys wytłumaczyła. tylko martwię, albo nie martwię to złe słowo, myślę jak wyglądać może rozplanowanie terenu pod plac i jakie mogą dać urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 12 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 No to jedna dobra wiadomość... W przyszłym roku możecie robić wyprawy do Sulisławic na plac do street workoutu:D. Projekt przeszedł, mieszkañcom się spodobał i gmina będzie wykonywać zadanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi