Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Siema, to tym razem ja będę pierwszy. :D Walki: Michał Materla vs Tomasz Drwal Mariusz Pudzianowski vs Rolles Gracie Karol Bedorf vs Peter Graham Goran Reljic vs Atilla Vegh Maciej Jewtuszko vs Robert Radomski Jay Silva vs Aziz Karaoglu Tomasz Narkun vs Karol Celiński Jakie macie prognozy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 8 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Bedorf i Jewtuszko bardziej pewne ze wygraja wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 A ciekaw jestem walki Pudziana, czy nadal jest w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 8 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 A ja jestem rozdarty w walce wieczoru :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 No ja bym raczej wolał Materle, ale jedno jest pewne walka będzie mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No ja też jestem za Michałem, ale Drwalowi też zawsze kibicowałem, podoba mi się ich styl walki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No Materla i Dwar to dwa inne charaktery walki, więc walka będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi