Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Wstawiamy linki do placów SW jakie Nam się podobają, jakie chcielibyśmy mieć i ogólnie wszystkie. ;p Linki proszę wstawiać w znaczniki URL. Znajduje się on między znacznikiem podkreślenie, a znacznikiem e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Fajny placyk z większą ilością elementów. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraniec221 Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/69/oxxr.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/706/begz.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/842/w7rx.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/11/d7kr.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Plac nr 2 to raj dla Street Workout'owców. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraniec221 Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nawet nie wiem czy takowy istnieje, ale znalazłem to wrzuciłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 no ten 2 to naprawdę i wielki i wszystko jest ale raczej to tylko projekt a jaego wykonanie to niezła inwestycja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Zgadzam się, ale mając taki można robić mistrzostwa w SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dla mnie idealny plac do SW, to ten który jest na filmiku: http://www.uliczny-trening.pl/infusions/fusion_tube/view.php?cat_id=1&video_id=47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 a ciekawi mnie to czy w polsce są mistrzostwa w tym sporcie?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Nie, w Polsce jeszcze nie było. ;p Ale może kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraniec221 Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 A nie było czasem Mistrzostw Polski ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 29 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 O jak kiedyś mają być to ja już się szykuję mam nadzieję, że nie zabraknie mi motywacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Były zawody w MuscleUp i inne. Mistrzostwa ¦wiata na pewno nie było, a co do Polski to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek1557 Napisano 30 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ostatnio po raz pierwszy w Polsce odbyły się zawody Trec Games. Także powoli chyba coś zaczyna się rozkręcać w tym kierunku;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 30 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 no oni są nie?li ;D Ale patrzcie ile to pracy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ten filmik akurat widziałem. Tak są na wysokim poziomie. Jest sponsor, jest reklama. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 5 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ale jak będziemy ćwiczyć nie odpuszczać to tez będziemy tacy nawet lepsi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Zgadzam się, ja widzę sam po sobie. Miesiąc mocniejszych treningów i efekty są ładne, a co będzie za rok, dwa? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 8 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 No ale pierwszo trzeba trenować to będzie się rosło. Mi waga nie rośnie wciąż ważę tyle samo ale widzę, po sobie, że jestem większy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 I na 100% silniejszy. ;p W SW rzeźba szybko się robi, więc efekty będzie widać nawet po miesiącu. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Napisano 22 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No siła rośnie, ale co zrobic jak waga zabardzo rosnie i jesteś zacięzki na ewolucje typu human flga czy dragon flag :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Redukować i ciągle ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Jak już będziesz umiał jaką kolwiek odmianę flagi, to bez względu na to, ze będziesz tył, to cwiczonej flagi się nie oduczysz. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocur Napisano 30 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Wraz z masą mięśni siła też powinna rosnąć chyba że te kilka kg przybrales na siłowni to minimalne problemy mogą być ale jeśli te kilka kg wypracowałeś na drązku itp to nie powinieneś mieć problemu Tym co robiłeś wcześniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 6 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 a tu macie cos co własnie powstało w Rzeszowie : D http://blekitna.tv/street-workout-park-w-rzeszowie-juz-czynny/?fb_action_ids=722217534510836&fb_action_types=og.likes#prettyPhoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi