Sławek Napisano 30 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Panowie i Panie :) Więc mam mały problem. Chcę założyć grupę SW tylko że obecnie jestem sam i nie wiem jak z rekrutować inne osoby. Dobrym pomysłem było by napisanie na profilu mojego miasta na FB że poszukuje chętnych osób do ćwiczeń ? To też byłoby trochę ryzykowne bo nikogo bym nie znał a samemu zapanować nad ludźmi mogło by być ciezko. Wiadomo to byłby lekki chaos . Może macie jakieś sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 30 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Ciężko zdobyć autorytet w grupie jeśli się nikogo nie zna, ale nie jest to niemożliwe :) Jeśli wykażesz się wiedzą i umiejętnościami to na pewno pójdą za Tobą Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Dokladnie jak tiger pisze xd jezeli chcesz byc liderem tej grupy musisz bycbpewien siebie nie wachac sie potrafic przekazac w prosty i jasny sposob informacje no i pokazac ze masz wiedze i umiejetnosci xddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 31 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 To wszystko ładnie wygląda tylko gorzej z realizacją może poczekam jeszcze do lata jak będzie lepsza forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Czytam tak stare tematy i jak działasz już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi