Jump to content
Workout Athletes

Witam Ponownie!

Kaamilek97
 Share

Recommended Posts

Cześć Wam Czołem!

Kamil Zasadzki z Tej strony, Byłem już kiedyś na Forum przez dłuższy Czas, ale postanowiłem wrócić i zacząć na Nowo :)

A więc tak, Swoją przygodę z Treningami zacząłem Sam nie pamiętam kiedy, Gdyż były to porażki i Ponowne Rozpoczynania, ale może zacznę Tak.
Kiedy zaczynałem Trenować, było to podstawowe poziomu Easy, Dzięki Wam były postępy teoretyczne i Praktyczne, Pokochałem To i Was jako rodzinę, Pomogliście Mi bardzo bardzo Mocno, lecz na czas Mojej nieobecności sporo się zmieniło, Kiedy zacząłem pracować straciłem głowę, opuściłem treningi, a ze sportem Miałem małe styczności, Któregoś Dnia wyszedłem na boisko pograć z chłopakami w piłkę nożną i to był pierwszy i ostatni Raz, Jako bramkarz rzucając się do piłki dostałem od przeciwnika po Nogach, upadając na bark, doszło do Złamania lewego obojczyka ( W sumie to było trzecie złamanie Tej Samej kości ) Miałem Trzy miesiące wyjęte z Życia łącznie z rehabilitacją, przez Ten czas zaczęło Mi odbijać, popijałem Sobie, zacząłem na Nowo palić papierosy i Strasznie spadłem na Wadze, a o Lewej ręce nie wspomnę do jakiego zaniku mięśni doszło, Któregoś Dnia pomyślałem Sobie jakie to były Czasy kiedy Miało się oparcie i Rodzinę Dzięki Wam, Przemyślałem sprawę i postanowiłem Zawitać, Lecz Mimo że Bóle barku pojawiają się często to myślę że Dam radę, Jedyny problem to podciąganie, z jednej strony chce spróbować, a z drugiej Mam stracha bo od Tamtej pory nie wszedłem na drążek ;p
Nie wiem Czy piszę Jasno i Czarno na białym, Ale Witam Was Kochani Ponownie, Tym razem Decydująco!

• Lubię to 2

• Administrator

Witaj ponownie, jest mi niezmiernie miło, że do nas wróciłeś - do swojej sportowej rodzinki! :)

No to dużo złych rzeczy się wydarzyło w Twoim życiu ale masz nas i na pewno Ci pomożemy. Najważniejsze, że już wiesz jaką drogą chcesz iść.

Plan treningowy jakiś już sobie obrałeś czy zastanawiasz się nad nim? A może pomóc Ci w jego stworzeniu? :)

Co do barku to aktualnie smarujesz go czymś? Boli przy wykonywaniu codziennych czynności czy przy większym wysiłku? 

• Lubię to 1

Obecnie Zanim Doszło do Złamania miałem Plan Treningowy oparty w Ten sposób ( Załączę Zdjęcie ) To Wszystko podczas jednej Sesji Treningowej.
A co do barku to Nie boli codziennie, najgorzej jak ciśnienie skacze w górę i dół, to wtedy najbardziej odczuwam, Lecz niczym nie smaruje.

Trening-Kamil-Zasadzki.doc