Kaamilek97 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Cześć Wam Czołem! Kamil Zasadzki z Tej strony, Byłem już kiedyś na Forum przez dłuższy Czas, ale postanowiłem wrócić i zacząć na Nowo :) A więc tak, Swoją przygodę z Treningami zacząłem Sam nie pamiętam kiedy, Gdyż były to porażki i Ponowne Rozpoczynania, ale może zacznę Tak. Kiedy zaczynałem Trenować, było to podstawowe poziomu Easy, Dzięki Wam były postępy teoretyczne i Praktyczne, Pokochałem To i Was jako rodzinę, Pomogliście Mi bardzo bardzo Mocno, lecz na czas Mojej nieobecności sporo się zmieniło, Kiedy zacząłem pracować straciłem głowę, opuściłem treningi, a ze sportem Miałem małe styczności, Któregoś Dnia wyszedłem na boisko pograć z chłopakami w piłkę nożną i to był pierwszy i ostatni Raz, Jako bramkarz rzucając się do piłki dostałem od przeciwnika po Nogach, upadając na bark, doszło do Złamania lewego obojczyka ( W sumie to było trzecie złamanie Tej Samej kości ) Miałem Trzy miesiące wyjęte z Życia łącznie z rehabilitacją, przez Ten czas zaczęło Mi odbijać, popijałem Sobie, zacząłem na Nowo palić papierosy i Strasznie spadłem na Wadze, a o Lewej ręce nie wspomnę do jakiego zaniku mięśni doszło, Któregoś Dnia pomyślałem Sobie jakie to były Czasy kiedy Miało się oparcie i Rodzinę Dzięki Wam, Przemyślałem sprawę i postanowiłem Zawitać, Lecz Mimo że Bóle barku pojawiają się często to myślę że Dam radę, Jedyny problem to podciąganie, z jednej strony chce spróbować, a z drugiej Mam stracha bo od Tamtej pory nie wszedłem na drążek ;p Nie wiem Czy piszę Jasno i Czarno na białym, Ale Witam Was Kochani Ponownie, Tym razem Decydująco! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Witaj ponownie, jest mi niezmiernie miło, że do nas wróciłeś - do swojej sportowej rodzinki! :) No to dużo złych rzeczy się wydarzyło w Twoim życiu ale masz nas i na pewno Ci pomożemy. Najważniejsze, że już wiesz jaką drogą chcesz iść. Plan treningowy jakiś już sobie obrałeś czy zastanawiasz się nad nim? A może pomóc Ci w jego stworzeniu? :) Co do barku to aktualnie smarujesz go czymś? Boli przy wykonywaniu codziennych czynności czy przy większym wysiłku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaamilek97 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Obecnie Zanim Doszło do Złamania miałem Plan Treningowy oparty w Ten sposób ( Załączę Zdjęcie ) To Wszystko podczas jednej Sesji Treningowej. A co do barku to Nie boli codziennie, najgorzej jak ciśnienie skacze w górę i dół, to wtedy najbardziej odczuwam, Lecz niczym nie smaruje. Trening-Kamil-Zasadzki.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Witam Powodzenia w wracaniu do formy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 /O kurde, no to całkiem długi trening ci wychodził, jakieś minimum 1,5h. A skąd ten plan jeśli mogę wiedziec? Bo troszkę naszymi planami zalatuje. No to dasz radę ćwiczyć, więc jest dobrze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaamilek97 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Jak dawałem radę to półtorej godziny wzięte lekką ręką Trening Od - Deep Breath - Patryk Barglik. Któregoś Dnia muszę się przestać bać i spróbować podciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Patrzę tak jego bloga i stwierdzam, że musiał u nas przebywać. No wlaśnie tak obliczałem. ale to trening obwodowy, pasował Ci? No i to musisz uwiecznić i zanotować szczególnie w swoim dzienniku jak go już założysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 E tam długo Mi taki wychodzi jak się spieszę xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaamilek97 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Czyli uczył się u Najlepszych Był męczący strasznie, ale pasował Planuje właśnie założyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Siemka ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 witamy w gronie z powrotem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 To zakładaj, to będziemy mogli na bieżąco nadzorować Twoje treningi. No to może lepiej iśc pod kątem wytrzymałości? Czyli FL, BL jak znalazł, tylko żeby bark wytrzymał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaamilek97 Napisano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Hah na Tym poziomie się jeszcze wstrzymam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Ale już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi