Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No siema Dziś mam dla Was patent na 100zł i 10kg w play na wykorzystanie w miesiąc czasu :) Ogólnie jest obecnie akcja rejestracja w Play, że rejestrujemy nowo zakupiony numer/kartę i za tę właśnie rejestrację dostajemy w/w "bonusy". :) No ale co w tym nadzwyczajnego? A no to, że jak ten miesiąc minie, to kupujemy kolejną kartę i robimy powtórkę z rozrywki w po kolejnym miesiącu znów to samo. Czy jest to legalne? No jest, aczkolwiek nazwałbym to małą dziurką xd Jedyne ograniczenie to rejestracje można robić trzech numerów na jedną osobę, więc po 3 "seriach", prosimy mamę lub kogokolwiek z rodziny i lecimy dalej. Robi już ktoś tak z Was, albo planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hehe w sumie pomysł nie głupi ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Takie tam na patencie, ale czemu nie Ja kiedyś kupowałem startery redbulla żeby miec 1 gb neta za 5 zł, a tu za free 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 W sumie ja jestem bez rejestracji, ponieważ zarejestrowałem swój numer jak zgubiłem karte i wybierałem duplikat, a potem przeszedłem do t-mobile i stwierdzili, że tamten numer jest niezarejestrowany i dali mi nowy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No w sumie trochę słabo jest teraz z rejestracją tych kart no ale cóż, nie nasza decyzja :) Z jednej strony to plus bo nie będzie dzwonienia anonimowego o podłożeniu bomb w szkołach czy innych instytucjach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 No i plus zrobił konkurencję i sposób ten sam tylko 500 zł i 50gb Aż chyba sobie starter kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Ja nie mam problemu z tym xd mix plus pozdrawia xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Ja też kiedyś miałem w plusie ale to było jeszcze takie coś jak 36.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Ja miałem tą taryfę ? była spoko. Teraz mam abonament w play i strasznie żałuję że tu mam. Ale nie cały rok i wracam do plusa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 No ja też miałem i też mi się podobała :) A teraz mam w play od 5 lat i nie narzekam, a Ty czemu wolisz plusa? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ja musze poczekać te 2 lata w T-mobile i wracam do kochanego Plusha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 t-mobile i orange to dwie najgorsze sieci jakie mogły powstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 No to to akurat wiem Kolega pracował w tmobile i tylko jedna oferta była korzystna dla klienta a reszta była na minus dla klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Raz że zasieg szfankuje a dwa telefon padł i nie chcą uznać gwarancji. Po pół roku telefon przestał łapać zasieg oddałem go na gwarancję i wymienili mi całą płytę główną. Po pół roku znowu nie łapał zasięgu oddałem znowu na gwarancję ale tym razem nie uznali mi bo stwierdzono że płyta główna została mechanicznie skrzywiona. Oczywiscie nie zgodziłem sie z ich opinia wysłałem tele jeszcze raz i odpowiedz była ta sama z tym że musiałem 60zl zapłacić za to że ponownie go oddałem do ekspertyzy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Ja poszedłem do T-mobile bo wujek potrzebował 3 osoby do pakietu, mam 5 gb rozmowy i sms bez limitu i tak na 3 numery łącznie za 80 zł. Ale co z tego, skoro net leci mi szybciej niż 2 gb w Plushu i często jak wyłącze neta, żeby oszczędzać to po włączeniu długo szuka go, czasem z godzine... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 @Slawek to lipa ale niestety tak to działa. ja mam Xperia z2 od 2 lat i teraz mi żółta plamka wyskakuje wzdłuż lewej strony ekranu. I czytałem ma forach że na gwarancję tego i tak nie przyjmują. @Gralu to slabiutko, no ale wytrzymasz jeszcze i sobie zmienisz tak jak mówisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Tyle przynajmniej, że nic za to nie płace a i wujek telefon od nich wziął za złotówke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 E no to duży plus A jaki tel? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Dnia 29.11.2016 o 22:13, Dynloth napisał: No i plus zrobił konkurencję i sposób ten sam tylko 500 zł i 50gb Aż chyba sobie starter kupię No i jakaś jeszcze jedna firma ma ta sama opcje ale nie pamiętam Która bo widziałem reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Dnia 1.12.2016 o 07:18, Dynloth napisał: E no to duży plus A jaki tel? :) Huawei P8Lite chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 No to chyba dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi