Banan Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Siemacie xd Jadł ktoś pstrąga tęczowego wędzonego na ciepło z Lidla? 18 zł opakowanie z dwoma sztukami, dobre to będzie? Bo szkoda mi zaryzykować tyle hajsow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 No siema Powiem Ci że jeszcze nie próbowałem ale też widziałem, myślę że skuszę się na niego niebawem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 25 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 też nie miałem okazji ale kto nie ryzykuje nie wygrywa ja ostantio zaryzykowałem sprobować czarninę i jest pyszna ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Czernine? A to może być dobre? Pomijając że pierwszy raz o tym słyszę xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi