Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Siema! Dziś byłem na pierwszym treningu MMA w Cross Fight Radom, który prowadził brązowy medalista mistrzostw świata w Muay Thai - Leszek Kulik. Powiem tak trening spoko pod kątem nauki techniki - dziś akurat była ballacha z przeróżnymi kombinacjami, natomiast przynajmniej jak dla mnie było za dużo wytrzymałościówki :) Zakwasy będą na pewno na szyi xd Pod koniec miałem 4 zadaniówki z różnymi zawodnikami, i wynik to 2 wygrane i 1 przegrana, ale to była ostatnia i z zawodnikiem który walczy na zawodach Więc jestem zadowolony a kolejny najbliższy trening w czwartek. Trenowaliście MMA? Podoba Wam się? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 31 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Ja trenuję mma, dopiero drugi miesiąc mija ale opinia pozytywna. Odskocznia od king-fu i nie koliduje ze sobą ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 5 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 To pewnie zaraz będzie poruszony dział kontuzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Jak trener dobry i ludzie spoko to i kontuzji brak ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 No z tymi ludźmi może być różnie teraz nie wszyscy patrzą na bezpieczne sparingi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 No niestety, jak trafisz do kibolskiego klubu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Ty na zawody z MMA jeździłes @Gralu? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Nie, mma dopiero 3 miesiące ćwiecze. Na zawody z kung-fu jeździłem i nadal jeżdze. Formuła kick-boxing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 I co wolisz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 15 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Nie moge wybrać xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 A w kung fu są stopnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Chyba są :) No powiem Wam że już miałem kilka kontuzji przez to mma, ale to norma taki sport. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Dnia 20.02.2017 o 09:14, Quake napisał: A w kung fu są stopnie? Owszem są xD Mam 1 kyu czyli brązowy z 3 belkami, to tak jakby najwyższy uczniowski :) No ja po ponad 4 latach zachorowałem tak konkretnie i wczoraj poszedłem na trening zastanawiając się czy dam rade. Dałem rade ale kontuzja kolana troszku jest bo boli. Więc nie chodźcie osłabieni po chorobie na treningi bo się źle skończy xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 A kolano to tragedia No to kiedy @Gralu czarny pas? Też się nazywa 1 dan? Jak w karate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Nie jest mi dane znać dzień ani godzine ;) Jak zasłużę ^^ Może za pare lat będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 To nie ma na to egzaminów, tylko się czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Są egzaminy ale musisz zasłużyć, że tak napiszę. Znać wymagane techniki itp. To nie takie hop-siup Bo tak to każdy by miał czarny, chociaż niektóre szkoły tak robią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 No i w sumie dobrze, czyli jest podobnie do BJJ, gdzie tylko nieliczni dostają czarny pas. W Polsce jest niecałe 300 osób które posiadają czarny pas w BJJ :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 I to jest prawidłowe ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Też tak myślę, bo np. jak trenowałem karate to miałem brązowy pas tak jak i moja siostra, no ale sory gdzie ona do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi