KokosArcher Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 witam ! po pierwsze nie wiem czy dobry dział itp jakby co to proszę o przerzucenie :) mianowicie street workout ćwiczę od jakiegoś hmmm 1 roku :) Mam 183cm wzrostu i 82kg wagi. i takie pytanie czy jak zastosuje diete na nieodchuchanie albo na rzeźbe to czy siła mi nie spadnie ? i fajnie by bylo odchudzić nogi moim zdaniem ale za bardzo nie mam pojęcia jak to zrobić może ktoś doradzi ? poniæej daje moje aktualne zdjecia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 28, 2017 Administrator Report Share Posted June 28, 2017 Siemanko! :) Więc tak.. Jeżeli dieta będzie odpowiednio zbilansowana, czy węglowodany będą w dobrej proporcji to siła nie spadnie, natomiast jak waga spadnie to siła nawet wzrośnie bo analogicznie będziesz miał lżej. :) Jak dla mnie sylwetkę masz dobrą, ja na Twoim miejscu nie stosował bym diet na redukcję, tylko wziął się za dodatkowe cardio i będzie w porządku :) Co do nóg to jak je trenujesz? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokosArcher Posted June 29, 2017 Author Report Share Posted June 29, 2017 Co do nóg to mój trening wygląda następująco..................... chyba wsyzstko jasne... nie robię nóg ale właśnie widze ze należałoby troche się za to zabrać zastanawiam się czy codziennie bieganie po np 30minut coś by dało czy za przysiady iyp też się zabrać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted June 29, 2017 Administrator Report Share Posted June 29, 2017 Jeżeli już się chcesz wziąć za nie konkretnie, to musisz je dodać normalnie do planu treningowego czyli np. 5 ćwiczeń na nogi. Bieganie swoją drogą, ale niestety nie wystarczy :) Zaczniesz je normalnie ćwiczyć i będzie poprawa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarGoo Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 im lżej tym lepiej dla ciebie w tym sporcie ;) ja jestem ulanym kabanem i teraz mi wszystko trudno przychodzi Pamiętaj trenując nogi budujesz bica hehe xD sesje interwałowe polecam :) 2-3 razy w tyg to powinno tam cię przyciąć:P A co do diety zmniejszona liczba kalorii zrobi swoje i makro na odpowiednim poziomie ;) Musisz patrzeć na swoje ciało co się dzieje z nim jak obcinasz kcal :) ja proponuje teraz włączyć do trenignu interwały i nogi zobaczysz jakie rezultaty będą ;P a potem zabierzesz sie za obcinanie kcal taka moja rada a ty zrobisz jak uważasz ;) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts