Banan Napisano 21 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Siema, to teraz podobne pytanie, gdzie jest najlepszy plac do Street Workoutu? I może największy? A może największy jest najlepszy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Największy to z pewnością Street Workout Park WAT A najlepszy? Hmm to zależy pod jakim względem, z FlowParku według mnie robią najlepsze parki, bo mają najlepsze średnice i szerokości drążków :) Dużo jest fajnych parków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 22 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Byłem na różnych parkach w Polsce ale nie na wszystkich więc nie będę się tu wypowiadał za bardzo ? Ale ten na którym mi się dobrze cwiczylo to jest w Stąporkowie fajna okolica i park ale wiadomo że najlepszy jest ten na którym się zaczynało ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Dokładnie tak jak mówisz :) To tak samo jak z dziewczyną, pierwsza najbardziej się zapamięta Zobaczymy jak będzie z placem na Hangarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 O ile się nie mylę tam plac jest od flowparku to może będzie spoko ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Tak z flow parku więc musi byc dobry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi