Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Siema, w tym temacie możecie podawać zdjęcia Waszych posiłków wraz z opisem co to jest. Ja zaczynam, sos słodko kwaśny, pierś z kurczaka i ryż oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Pffff wystarczy mieć mnie na snapie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 U mnie było to samo, dlatego usunąłem snapa Ale proponuję wprowadzić tu zasady, że posty bez zdjęć będą usuwane, bo pomysł fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Marca 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2018 Jeden z najlepszych sposobów jak dla mnie na kurczaka z ryżem. Przepis niedługo dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi