marcing131 Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Siemano. Forum graficznie o niebo lepiej. Nie bede sie rozpisywal,jak to zrobilem za pierwszym razem. Obecnie mam kontuzje barku, co jest norma wsrod bywalcow tego forum. SW mecze dopiero od marca Pompki 55 podciagniecia nachwyt 16 pistolety 13 wiem ze slabo ale krotki staz, mimo to nie cofamy sie idziemy do przodu moj najwiekszy sukces to chyba juz bedzie 25 kg mniej, takze jakis tam zarys 6paka jest, obecnie mam 67kg Sw jest jak narkotyk ale przez ten bark jestem na duzym glodzie. witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Witaj, powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Witaj, dzięki za opinię, życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, żeby znów ćpać sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Hej Dynloth dobrze mówi ćpaj sport!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi