Goku Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Cześć Wszystkim! Nazywam się Damian, lat 21. Kalisteniką i SW zainteresowałem się stosunkowo niedawno, a trafiłem tu poszukując w internecie opisów ćwicze?, treningów, pomocy itp. Zdążyłem już przejrzeć forum i znale?ć kilka naprawdę interesujących artykułów. Czas zająć się sobą na poważnie (kilka pompek i brzuszków już nie wystarcza)! ;D Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witaj. To świetnie, bo znajdziesz tu mnóstwo osób z tym samym zainteresowaniem. Informacji jest sporo, ale myślę, że to dopiero początek. :D) Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 12 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Hej powodzenia w treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Siema, jeżeli nie znajdziesz czego Ci potrzeba to możesz zapytać. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi