Marti Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Siema, aktualnie uprawiam workout wcześniej biegałem 7 lat lecz przez ostatnie 2 lata trochę się opuściłem. Trenuje dopiero od 5 miesięcy. Znalazłem te forum (w koncu) Długo szukałem takiej stronki dlatego iż chętnie posłucham dobrych rad jeśli chodzi o treningi :D Myślę ze będzie nam sie dobrze dogadywało :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Rowniez mamy taką nadzieję :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 hey! Powodzenia w treningach! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wida Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Cześć Biegałeś zawodowo? Jakieś maratony? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 zawodowo 1km, potem sprinty , a ostatnie 2 lata 600 metrów Zwiedziłem całą Polskę. Szkoda że mi nie wyszło, genetyka nie ta i jeszcze kolana nie pozwalały na kontynuacje tego zajebistego sportu :/ No ale poznałem kilku wspaniałych sportowców :D Mam koleżankę o rok starszą biegałem z nia dobrze jej idzie je?dzi po całym świecie i zawsze zajmuje miejsca w pierwszej trójce :D Za niedługo poznam mistrza Polski w Street WorkOut Mateusza Marszalca Mieszkam od niego 20km wrzesie? się zapowiada świetnie , mam nadzieje że mnie przygarnie i pomoże w treningach. Zakochałem się w WorkOut kumple mówią ze mam na tym punkcie obsesje jak widzę jakiś drążek albo znak drogowy muszę coś zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 21, 2013 Administrator Report Share Posted July 21, 2013 Siema. To jest choroba SW, już rozmawialiśmy o tym na forum. Uważaj w autobusach miejskich bo tam jest pełno elementów do ćwicze?. życzę Ci szybkich efektów w treningach, powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Raz miałem akcje , tyle że mnie kierowca wychapał za podciąganie się :D Dzięki myślę że pomożecie mi się rozwijać i doradzicie co i jak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 21, 2013 Administrator Report Share Posted July 21, 2013 Po to tu jesteśmy. To co driverman mówił? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Siemanko, jakieś medale zdobyłeś w swojej karierze? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Witaj, powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts