Marti Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Siema, aktualnie uprawiam workout wcześniej biegałem 7 lat lecz przez ostatnie 2 lata trochę się opuściłem. Trenuje dopiero od 5 miesięcy. Znalazłem te forum (w koncu) Długo szukałem takiej stronki dlatego iż chętnie posłucham dobrych rad jeśli chodzi o treningi :D Myślę ze będzie nam sie dobrze dogadywało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 21 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Rowniez mamy taką nadzieję :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 21 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 hey! Powodzenia w treningach! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wida Napisano 21 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Cześć Biegałeś zawodowo? Jakieś maratony? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Napisano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 zawodowo 1km, potem sprinty , a ostatnie 2 lata 600 metrów Zwiedziłem całą Polskę. Szkoda że mi nie wyszło, genetyka nie ta i jeszcze kolana nie pozwalały na kontynuacje tego zajebistego sportu :/ No ale poznałem kilku wspaniałych sportowców :D Mam koleżankę o rok starszą biegałem z nia dobrze jej idzie je?dzi po całym świecie i zawsze zajmuje miejsca w pierwszej trójce :D Za niedługo poznam mistrza Polski w Street WorkOut Mateusza Marszalca Mieszkam od niego 20km wrzesie? się zapowiada świetnie , mam nadzieje że mnie przygarnie i pomoże w treningach. Zakochałem się w WorkOut kumple mówią ze mam na tym punkcie obsesje jak widzę jakiś drążek albo znak drogowy muszę coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Siema. To jest choroba SW, już rozmawialiśmy o tym na forum. Uważaj w autobusach miejskich bo tam jest pełno elementów do ćwicze?. życzę Ci szybkich efektów w treningach, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Napisano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Raz miałem akcje , tyle że mnie kierowca wychapał za podciąganie się :D Dzięki myślę że pomożecie mi się rozwijać i doradzicie co i jak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Po to tu jesteśmy. To co driverman mówił? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Siemanko, jakieś medale zdobyłeś w swojej karierze? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 21 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Witaj, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi