Mershero Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Yo! Na imię mam Adrian, liczę sobie 19 lat, pochodzę i mieszkam w Mielcu. SW zainteresowałem się nie dawno, ale mam zamiar się za to zabrać i coś przez to osiągnąć, dlatego też pojawiam się na tej stronie. Zabawę z siłownią zaczynałem w wieku 14 lat, ale bez przerw ćwiczę 3 lata. Uko?czyłem w tym roku technikum żywieniowe. Z innych sportów to trenowałem parę miesięcy boks i 2 lata MMA, poza tym w sezonie pogrywamy sobie z kumplami w piłkę, siatkówkę i chodzimy pływać. Z innych aktywności czynnie biorę udział w strzelankach airsoftowych. zainteresowania: manga, anime, militaria, gastronomia, gry komputerowe (głównie MMORPG), sporty walki i ogólnie szeroko pojęty sport. Mam nadzieję, że poznam tu fajnych ludzi z którymi będę mógł wymienić parę mądrych słów o sportach siłowych, siłowo-wyczynowych i nie tylko. Pozdrawiam (= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Oj tak :D poznasz na pewno. Kazdy ci pomoze jesli tylko będziesz miał jakiś problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Cześć :D Widzę że mamy podobne zainteresowania - też uwielbiam sport i mangę ;D Miłych treningów i żeby Ci wakacje wolniej leciały ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mershero Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 Długość moich wakacji zależy od tego czy będzie dla mnie miejsce w wojsku czy nie (= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARD3R Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 CZyli przymierzasz się do wojska ;D najs mam nadzieję, że Cię przyjmą :D Która szkoła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mershero Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 Szukam pracy jako żołnierz i oni dobierają sobie ludzi jakich potrzebują na szkolenia/stanowiska. Także gdzie będzie miejsce to pójdę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Ambitnie. Kurde... też kręcą mnie te klimaty. Zastanawiałem się kiedyś nad wojskiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 26, 2013 Administrator Report Share Posted July 26, 2013 Witaj! Jaką posiadasz zabawkę ASG? ;p Widzę, że łapkę masz sporą, będzie z 42cm? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Siema. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts