Jump to content
Workout Athletes

Powitać

Peter1984
 Share

Recommended Posts

Cześć. Mam na imię Piotrek mam 29 lat. Pochodzę z miejscowości Chełm woj. lubelskie Szukając czego na temat SW znalazłem tylko fotki filmiki itp. Wasze forum spotykam jako pierwsze i podoba mi się już to, że podpowiadacie na 1 stronie jak zacząć, czego właśnie szukam. Ok to po szybciutko co i jak. Wzrost 175 cm Waga 100 kg 2 lata temu postanowiłem schudnąć. Zapisałem się na siłownie - 3 razy w tyg oraz zacząłem biegać -3 razy w tyg. na zmianę czyli 6 dni w tyg. Po 2 miesiącach waga wskazała -15 kg ;D Potem z przyczyn samemu do dziś nie zrozumianych przestałem ćwiczyć. Rzuciłem palenie ( rok minął 18 lipca) i waga wróciła do początkowego 100 :| Na siłownie nie mam możliwości chodzić z powodu pracy 9-19. Siłownie mam czynne max do 21 gdzie jest masa ludzi, gdzie siłownia jest mała. Więc moją uwagę przykuło właśnie Street Workout. Właśnie szukam w mieście jakiegoś odpowiedniego placu gdzie można się powyciągać

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Siemanko. Gratulacje wyniku, tylko właśnie szkoda, że przestales ćwiczyć. Dużo osób jak Ty przerywa treningi, a potem żałuje tej decyzji. No ale cóż? Dałeś już radę, więc teraz też dasz. Jeszcze z naszą pomocą przyspieszysz swój chciały rezultat. :D Bez placu też się da poćwiczyć, ale wiadomo plac to plac. Pozdrawiam!