Biegan0810 Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam wszystkich użytkowników ! Nazywam się łukasz mam 20 lat. Na to forum trafiłem ponieważ szukał informacji SW a to jest w sumie jedno z lepszych miejsc gdzie można znale?ć jakieś konkretne informacje na ten temat :DSW zainteresowałem się, przez ogladanie filmików co ludzie którzy to ćwiczą potrafią zrobic :d. Mam spory staż na siłowni, od 14 roku życia zainteresowałem się siłownią, ale ze sporymi przerwami, łącznie chodziłem jakies 4 lata na siłownie, ostatnia serie sko?czyłem 2 miesiace temu (szko?czyłem szkołe, teraz praca = brak czasu). Teraz troche o mnie : Wzrost: 178cm. Waga: 68kg (wiem że za mało, ale strasznie ciężko mi przytyć, na początku na siłowni skupiałem się jedynie na sile, cały czas ćwiczyłem na sucho tylko raz zrobiłem sobie cykl z kreatyny). Za to z siłą mysle że u mnie całkiem przyzwoicie jak na moją wagę, na płaskiej wyciskam około 110kg :D Myśle że jedyną moją słabą stroną jest brzuch :/ Zawsze go omijałem (czego teraz żałuję) Teraz czytam forum i zbieram motywacje żeby się w ko?cu za to zabrać Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witaj! Brzuch jest bardzo potrzebny w SW jeżeli chcesz robić takie ewolucje jak na filmikach. Jak przeglądałem to forum to chłopaki pisali że kulturystyka średnio pomaga w Street Workout. Spróbujesz to zobaczysz bo każdy ma inny organizm. Każdy Ci chętnie pomoże z treningami no i cóż witaj w naszym gronie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 29 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kulturystyka praktycznie W OGOLE nie pomaga w SW Wyciskasz sporo, to fakt ;p brzuch to podstawa i do przybrania masy nie sa potrzebne suplementy wystarczy zbilansowana dieta i wyliczenie makroskladnikow i kalorii i trzymanie sie tego :DD Sam nie bd wiedzial kiedy urosniesz haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witaj. Mam nadzieję, że dzięki Nam szybciej osiągniesz swój zamierzony cel. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi