Mini Napisano 2 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Cześć, Jestem Damian Mieszkam w Wieluniu. 27 Września sko?czę 17 lat. Jakieś pół roku temu sko?czyłem trenować Muay Thai z powodu kontuzji. Gram też w seniorską piłkę nożna co prawda nisko bo tylko w A-Klasie ale zawsze sobie człowiek troszkę pobiega, więc lepsze to niż siedzenie w domu. Teraz postanowiłem nabrać troszkę siły i budowy a SW bardzo mi się podoba więc postanowiłem spróbować. O Street Workout dowiedziałem kilka miesięcy temu od kolegów z klubu, którym "skakanie" za bardzo nie wychodziło, ale za to od dłuższego czasu siedzą w SW. Poza tym bardzo lubię motoryzacje, muzykę i poszerzanie grupy swoich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Siema. :D U Nas z pewnością poznasz fajnych ludzi. :D Street Workout jest pięknym sportem, więc dobrze wybrałeś, a Tajski Boks długo trenowales?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Krótko bo ponad rok z powodu kontuzji musiałem zrobić sobie przerwę, teraz zbuduje sobie sylwetkę i wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Tam to panuje waga lekka, a jak z Twoją?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 2 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Witaj Damian! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiola88 Napisano 5 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witaj :D Kolejna osoba w Naszym gronie - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Siemanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi