Kokot Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Jestem Krzysiek mam 17 lat i chodzę do technikum. Kontakt ze sportem nie jest mi obcy, mam za sobą 8 lat treningów pływackich, 4 lata Breakdance i aktualnie trenuję Muay-Thai od roku. Strasznie lubię sprawdzać granice swoich wytrzymałości jak i sprawności. O SW słyszałem już z dobre pół roku temu ale dopiero teraz znalazłem czas jak i chęci by móc się za to porządnie zabrać. Dlaczego chciałbym się za to zabrać? Powodów jest kilka. Chęć sprawdzenia się. Chęć rozwinięcia własnego ciała w kwestiach fizycznych. Sposób trenowania w którym jedynym ograniczeniem jest własne ciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Siemanko. Powiem Ci że fajnie jest władać swoim ciałem i neutralizować grawitację. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Dzięki. Grawitacja to największy wróg ale jak każdego wroga i ją da się pokonać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witaj, zgadzam się. W Street Workout to jest piękne, że władamy swoim ciałem i przekraczamy granicę, o której niektórzy mogą tylko pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi