Bukolcik Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Chciałbym pokazać wam typowy trening cardio i na spalenie tkanki tłuszczowej. Ja osobiście wykonuję go w dni wolne od treningu siłowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Z tego co widzę, to trening bardzo intensywny. Do takich ćwicze? trzeba mieć porządną skakankę z metalową liną i gumową obudową, bo te zwykłe są za lekkie. Będę wykorzystywał ten trening do planów treningowych, a dokładniej dni Aero. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bukolcik Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Ja mam skakankę gumową Everlasta i nie narzekam. Skacząc nawet dość często na betonie jeszcze się nie przetarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Everlast to porządna firma więc nie ma co się dziwić. Ja miałem taki szajs za kilkanaście złoty z licznikiem, to musiałem mocno machać, żeby przeskoczyć linkę. Inaczej zawadzała się w nogi i dodatkowo miała tendencję do skręcania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 całkiem spoko, ale ja uważam że skakanka nie jest dobra do spalania tkanki tłuszczowej. żeby coś dawała trzeba na niej skakać baaardzo długo a sami wiecie, że to ćwiczenie bardzo męczy. Ale skakać lubię kiedys sobie tai trening strzelę ! A CO MI TAM ^^ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Zgadzam się. Ale taką stalową linką dostać w głowę, to trochę nie miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ja miałem skakankę z Everlasta i była dosyć ciężka więc czasem bolało jak się nie przeskoczyło poprawnie;) Zepsuła mi się i nie dało się naprawić zbytnio. Potem kupiłem drugą, ale zupełnie inną (już z jakieś mniej znanej firmy) i to samo. Tym razem, plastik mi się totalnie rozwalił, niby da się na niej ćwiczyć, ale dosyć niewygodna jest. Najlepsza to chyba ze sznurka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Najlepsza skórzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Masz taką? Ja w sumie dawno nie trenowałem na skakance poza salą. Przydałoby się wznowić treningi, codziennie po kilkanaście minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ja na skakance skaczę jakies 2 min przed treningiem ale tempo jest zawrotne mam inną bo kiedys kupiłem i wiem ze zle zrobilem jakis slaby plastik ale niedlugo zakupie skorzaną firma SPOKEY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ja to robię kilka serii po 1min albo 2min, zależy od dnia, ale teraz muszę to dodać jako rutynowe ćwiczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi