Planu Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 No to musiałem założyć ten dział . No a więc. Jest taka sprawa że jak wielu tutaj użytkowników przygotowywuje sie na treningi sztuk walki ( Mysle nad MMA albo Muay Thai ) . Ale to mniej ważne . Trenuje to co dostałem od Dynlotha , tylko bez różnych technik SW bo to mi nie potrzebne . No mam zamiar też biegać 30 minut ( 3 razy w tygodniu ) W Niedziele robie Aero. No a przez reszte dnia sie troszke lenie , ale to jest taka regeneracja . A więc 3 dni w tyg. biegam i jeden raz aero . W dwa pozostałe dni chce robić Trening Cardio . Tylko jest problem że mało waże bo 59 kg , a moj wzrost to 172 cm . Chcialbym dopracować wage do 65 , i nie wiem jak to zaplanować . ( Jeszcze chodze do szkoly ) , wiec trening robie po szkole gdzieś około godziny 17.00 a potem miałem zamiar robić 2 cz. treningy czyli bieg dystansowy (30 min) lub to Cardio . Co myślicie , Czy kardio bd ważne dla zawodnika powiedzmy Muay Thai ? czy jest jakaś inna lepsza forma na kondycje i spalenie tkanki tłuszczowej . W zasadzie to jestem chudy ale Cardio jest wskazane. Prosze o odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planu Posted September 1, 2013 Author Report Share Posted September 1, 2013 Jeśli kardio ma odpaść , nie będe płakał , Ale to bieganie 30 minutowe , chcialbym kondycjie poprawic ale tez przybrać na masie do 65 kg , i zwiekszyc sile oraz sylwetke tymi treningami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts