Rufii Napisano 4 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Czesc mam na imie Rafał i mam 15lat. Forum dopiero co znalazlem ale odrazu mi sie spodobalo, ma w sobie to cos SW zainteresowalem sie dosc niedawno, interesowalem sie troche kulturystyka ale jak zobaczylem co mozna wyrabiac na zwyklych drazkach... WOW! :D Waze 57kg przy 166cm wzrostu, ale nad masa ciagle pracuje, bynajmniej sie staram ^^ Mam nadzieje ze z wasza pomoca praca nad soba pojdzie mi latwiej! Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Na pewno lepiej Ci będzie z Naszą pomocą. Waga do wzrostu dobra, tym bardziej że z czasem nabierzesz i na masie. Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witaj kolego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 5 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 siemanko wytrwałosci w postanowieniu zycze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 5 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Siema. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witaj kolego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam w drużynie ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 9 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Czołem. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witaj Rafał, czuj się jak u siebie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi