Sławek Napisano 31 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Takich zdjęć tu jeszcze nie ma;) Napewno fajnie to będzie wyglądało:P Jak zrobię sobie mocniejszy drążek to napewno spróbuje to wykonać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Fajnie to będzie wyglądało. Czekam na foto. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 noo to taka podróba plancha :D teraz będę się uczył na jednej ręce, to już coś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 To już dobry jesteś :D Ja dzisiaj spróbuje czy wogóle mi wyjdzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 to tylko kwestia równowagi, uda Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Hej wszystkim;) Dzisiaj święto ale trening musiał się odbyć Co tu dużo pisać oto dzisiejszy dzie? PI?TEK: (Uda+łydki+L-Sit) Przysiad z wykrokiem 25/25/25 (25/25/25) Kaczy chód 30s/30s/40s (30s/30s/40s) Przysiady na jednej nodze 8/8/10 (16/16/20) robiłem przysiady normalne Wspięcia na palce 30/30/30 (30/30/30) Przysiady z pompką i wyskokiem 14/14/14 (14/14/14) L-Sit Trening: Podnoszenie ciała w japo?skim siadzie: 7/7/7 (10/10/10) Podnoszenie ciała w tureckim siadzie: 7/7/7 (10/10/10) Podnoszenie ciała i prostowanie nóg w tureckim siadzie 7/7/7 (10/10/10) ScyTher udało mi się zrobić elbow lever:DI miałeś rację że to jest łatwe. Tylko ja muszę popracować nad równowagą:D Pokazałem to bratu i powiedział że fajnie wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 ładnie, do HF kiedy wracasz? A brat w jakim wieku?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 ^^ cieszę się ^^ to teraz jeszcze trochę poćwicz równowagę, i zrób na drążku, mi się dzisiaj już normalnie bez problemów udało, ale pamiętaj, trzymaj mocno drążek!!! a jak to zrobisz to przechodzimy na elbow jedna ręka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Brat ma 19;) Ale jakiegoś zapału do ćwiczenia nie ma. HF będę ćwiczył cały czas;) Równowagę napewno będę ćwiczył myślę że do następnego piątku już będę umiał się utrzymać prosto:D Na jednej ręce jak będę umiał elbow lever to już będzie kozacko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Przecież na filmikach Ci zawodowcy" robią tą technikę na jedną rękę i wygląda to zajebiaszczo. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ale my nie mówimy o zawodowcach, tylko o nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 My to za jakiś czas niektórych przegonimy i musimy myśleć pozytywnie. Gdyby tak w jednym miejscu spotkało się iluś tam użytkowników z tego forum to jestem pewien, że powstałby porządny filmik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 nooo ja jeszcze się do nich nie zaliczam, pozostaje flaga back i front and planch :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ale napewno jesteśmy lepsi od tych co nic nie robią i tylko przy kompie siedzą:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Otoz to :D nawet jesli nie uda sie zrobic konkretnych technik to pozostaje dobry wygląd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Zgadzam się :D Ale za jakiś czas będziemy robić świetne rzeczy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 I innymi będą nam mogli tylko zazdrością:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Tak wszyscy narzekają, że mało osób to trenuje, ale ja się cieszę nawet z tego powodu. Gdyby tak każdy to trenował to co ja bym z tego miał? Tylko tyle, żebym nie odstawał od reszty, a tak to jest jednak coś takiego mojego i tylko mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 z czasem znajomi sami będą to robić, bo będą widzieć jakim jesteś koksem :P i tak szczerze to zgadzam się z Twoim zdaniem, dobrze jest mieć coś w czym jesteś lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dokładnie, najbliżsi znajomi pozytywnie by zareagowali, ale jednak są też tacy co by pewnie zazdrościli. Nawet nikt nie wie, że mam tu konto albo że nawet skupiam się na SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ja namawiałem kolegów żeby ćwiczyli albo chociaż próbowali ;)To ćwiczyli może tydzie? i przestali. Powiedzieli że nie mają czasu na takie rzeczy:P Ale jak pokazywałem im filmiki to każdy był zdziwiony że tak można a na dodatek chcieli tak wygladac jak na filmikach Ci kolesie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Większość osób ma zajawkę na coś takiego przez jakiś okres. Potem jak już się jakimś cudem we?mie to poćwiczy trochę i przestaję, bo nie ma efektów. Właśnie nieliczni zostają i o to chodzi.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Zostają tyko ci którzy mają jakiś cel do osiągnięcia;) I ci którzy mają już dosyć siedzenia przed komputeram i chcą coś w ko?cu ze sobą zrobić:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Mnie smieszy to jak rodzice karza dzieciom wyjsc na dwor chociaż na godzine, zeby odpoczely od komputera. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ja tylko żałuję, że pó?no to wszystko zacząłem, bo praktycznie przesiedziałem tak 2-3 lata bez trenowania niczego tak porządnie. żałuję, bo dziś byłbym już w temacie i sobie tego wybaczyć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi