Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No ja bym bez mięsa nie chciał żyć. ;D Ale widać, że dosyć że się da żyć, to jeszcze można ćwiczyć SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 9 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 7e607291e1c802738fd03773f5c2cec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 9 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ja u siebie zauważyłem, że mój organizm bardzo dobrze reaguje na duże ilości węglowodanów, bardziej tych prostych . Kiedyś myślałem, by przejść na veganizm, ale jeżeli chcemy robić to zdrowo, to jest to bardzo kosztowne. Dlatego przetestuję taką dietę jak już będę sam zarabiał :P. A tak w ogóle to moim zdaniem warto sięgać po wartości odżywcze, ze wszystkich nam znanych produktów. Nie skupiać się na czymś mniej lub bardziej. np. biało nie tylko czerpać z produktów zwierzęcych ale też z roślin 50/50 . Zobaczę jak to kiedyś wyjdzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ScyTher napisał(a): A tak w ogóle to moim zdaniem warto sięgać po wartości odżywcze, ze wszystkich nam znanych produktów. Nie skupiać się na czymś mniej lub bardziej. np. biało nie tylko czerpać z produktów zwierzęcych ale też z roślin 50/50 . Zobaczę jak to kiedyś wyjdzie :P Oczywiście, że tak jest najzdrowiej. Kulturyści i tak będą ciągle swoje, że białko roślinne się nie liczy i w ogóle. Mięso strasznie zakwasza organizm, ale soja też. Na szczęście mamy jeszcze fasole, soczewice, kasze, ryż itp itd ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi